NEPIRATAUKITE LIETUVIŠKŲ FILMŲ. ŽIŪRĖKITE LEGALIAI CINEMACLUB.EU PLATFORMOJE

Piratavimas yra plačiai paplitęs reiškinys, kurį galima pastebėti ir lietuviškų filmų atveju. Daugelis žmonių dažnai pasirenka piratavimą dėl lengvo pasiekiamumo ir sutaupytų pinigų, tačiau tai turi daug neigiamų pasekmių. Kaip alternatyva, Cinemaclub.eu platforma teikia legalų ir patogų būdą mėgautis lietuviškais filmais be jokio neteisėto turinio atsisiuntimo.

Viena pagrindinių priežasčių, kodėl nereikėtų naudotis piratavimo paslaugomis, yra tai, kad tai kenkia filmų pramonės augimui. Lietuviški filmų kūrėjai ir studijos skiria daug pastangų kuriant unikalius ir kokybiškus kūrinius, ir piratavimas gali sumažinti jų pajamas bei finansavimą būsimiems projektams.

Šiuo metu įgyvendinamas projektas “Nacionalinio turinio sklaidos didinimas platformoje Cinemaclub.eu” kurį dalinai remia Lietuvos kultūros taryba, tikslu interneto vartotojams pasiekti kuo didesnę legalių Lietuvos autorių kūrinių sklaidą.

Cinemaclub.eu pateikia alternatyvą piratavimui. Platforma siūlo lietuviškų filmų pasirinkimą, padėdama skleisti šių kūrinių sklaidą ir tuo pačiu remdama filmų kūrėjus. Legalus žiūrėjimas ne tik užtikrina, kad kūrėjai gauna už savo darbą atlygį, bet ir prisideda prie lietuviško kino augimo ir vystymosi.

Cinemaclub.eu taip pat suteikia patogumų, kurie gali konkuruoti su piratavimo svetainėmis. Patogi platformos navigacija, puikus filmų pasirinkimas ir galimybė prisitaikyti prie skirtingų žiūrovų poreikių yra tik keli iš privalumų, kuriuos gali pasiūlyti legalus ir etiškas filmų žiūrėjimas.

Legalus filmų žiūrėjimas Cinemaclub.eu platformoje yra ne tik etiškas, bet ir patogus būdas mėgautis lietuviškais kūriniais. Čia žiūrovai gali būti tikri, kad remia nacionalinę filmų pramonę, o kartu ir prisideda prie lietuviško kino augimo bei vystymosi. Taigi, atsisakykite piratavimo ir pasirinkite legalų kelią mėgautis lietuviškais filmais Cinemaclub.eu platformoje. Tai yra žingsnis į priekį kaip žiūrovas ir palaikymas lietuviškiems filmų kūrėjams.

© INAC.LT, 2023

https://www.ltkt.lt/images/mini_logo.png