NAUJA PLATFORMA INTERNETO VARTOTOJAMS CINEMACLUB.EU TEISĖTŲ FILMŲ PERŽIŪROMS

Šiuo metu jau daugelis interneto vartotojų sugeba atskirti legalias plaformas filmams žiūrėti nuo nelegalių.

Mes pristatome jums naują filmų peržiūrų internete platformą CinemaClub.eu.

Šiame tinklalapyje rasite visus mėgstamus filmus, kuriuos teisėti Lietuvos distributoriai turi teises platinti Lietuvoje. Pagaliau atėjo laikas susimąstyti ir rinktis tik legalų turinį. Dėl filmų, kurie bus platinami CinemaClub.eu legalumo jums nereikia sukti galvos- visi filmai gaunami ir platinami tiesiai iš Lietuvos ir užsienio partnerių- teisių turėtojų.

Planuojamas filmų pasirinkimas bus tikrai įvairių žanrų, šalių, gamybos metų. Šioje platformoje planuojame daugelio Lietuvos distributorių filmų platinimą. Tai ir UAB Garsų pasaulio įrašai, UAB Theatrical film distribution, vedamos deryybos su UAB ACME Films ir daugeliu kitų kompanijų.

Platorma patogi naudojimui tiek vartotojams, tiek ir distributoriams, kuriems sukurta atskira patogi valdymo sistema. Visi filmai turi apsaugą nuo vagysčių. Todėl platintojai gali būti ramūs- pas mus platinami filmai yra apsaugoti.

Mes jau netrukus pakviesime jus prisijungti į šią bendruomenę ir žiūrėti filmus namuose jaukiais vakarais ar kitu laisvalaikiu.

CinemaClub.eu- tavo mėgstamiausi legalūs filmai intetrnete!

Projektas dalinai finansuotas iš LRKM Autorių teisių apsaugos programos lėšų.

Projekto partneriai LR Kultūros ministerija, BuvauKine.lt portalas ir Lietuvos kino platintojai bei kūrėjai.

 

CinemaClub.eu, 2018